Goede rijschool in Eindhoven of omgeving!

Woon je in Eindhoven of omgeving en ben je van plan om je rijbewijs te gaan halen? Dan kun je natuurlijk bij talloze rijscholen terecht. Als je op zoek bent naar kwaliteit, is autorijschool-vrancken.nl een zeer goede optie. Honderden mensen uit Eindhoven en omgeving hebben bij deze rijschool de afgelopen jaren hun rijbewijs gehaald. Het is niet voor niets één van de meest populaire rijscholen in Eindhoven!

Volg een intake!
Weet je nog niet zeker of je wel wilt leren autorijden of twijfel je of deze rijschool wel geschikt voor jou is? In dat geval kun je een intake volgen bij autorijschool-vrancken.nl. In anderhalf uur tijd maak jij kennis met de auto en de wijze waarop je bij deze rijschool begeleid wordt. Andersom maakt de instructeur ook kennis met jou zodat hij of zij een inschatting kan maken van jouw niveau. Op basis daarvan krijg je een advies over welk pakket je het beste kunt nemen.

Rijopleiding In Stappen
Deze rijschool werkt met een revolutionaire methode. De Rijopleiding In Stappen(RIS) heeft zichzelf de laatste jaren namelijk meer dan bewezen. Zo tonen de cijfers aan dat deze methode een hoger slagingspercentage heeft dan een gewone rijopleiding. Het principe van deze methode is eenvoudig: je krijgt jouw rijopleiding in vier modules aangeboden. Na elke module krijg je een toets waarin getest wordt of je alles weet en onder de knie hebt. Op die wijze leer je stap voor stap alle onderdelen die bij het autorijden komen kijken.