Haal je rijbewijs binnen drie weken!

Vroeg of laat willen de meeste mensen toch hun rijbewijs halen. Uiteraard kan dat op verschillende manieren. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen om geleidelijk aan te leren rijden maar je kunt ook binnen enkele weken intensief rijlessen volgen en vervolgens ook direct examen doen. Een spoedcursus is ideaal voor mensen die op korte termijn hun rijbewijs willen halen en daar gedurende een korte periode ook veel tijd voor hebben.
Tijdens een vakantie bijvoorbeeld. Talloze aanbieders zoals rijschoolkooiman.nl bieden zo’n spoedcursus aan.

Haal je rijbewijs binnen drie weken!
Wanneer je een spoedcursus volgt bij rijschoolkooiman.nl kun je binnen drie weken je rijbewijs halen. Uit ervaring weet men bij deze rijschool namelijk dat je die tijd echt nodig hebt om alles goed en zorgvuldig te leren. Op die wijze heb je namelijk de meeste kans om voor je rijexamen te slagen. Iedereen kan in principe een spoedcursus volgen. Je volgt simpelweg een proefles waarna je een advies krijgt over hoeveel lessen jij nodig hebt om gereed te zijn voor je rijexamen. De spoedcursus is bij uitstek geschikt voor mensen die al rijervaring hebben maar nog geen rijbewijs.

Eerst je theorie!
Omdat je bij een spoedcursus binnen drie weken je rijbewijs wilt halen en dus ook binnen die periode veel moet lessen en moet afrijden, is het niet mogelijk om in die drie weken ook nog eens een theorie-examen af te leggen. Je dient dus in het bezit te zijn van een theoriecertificaat voordat je begint aan de spoedcursus!