Snel en gemakkelijk jouw rijbewijs halen.

Wil jij jouw rijbewijs halen in Amersfoort en omstreken? Dit kan snel en gemakkelijk bij rijschoolkooiman.nl. Je kunt al beginnen met rijlessen volgen vanaf 16,5 jaar.

Als je al een theorie-certificaat hebt, kun je de spoedcursus volgen. Deze cursus is speciaal gemaakt voor mensen die hun theorie al hebben behaald en zo snel mogelijk hun rijbewijs willen behalen. De spoedcursus duurt 3 weken. Na een proefles wordt ingeschat hoeveel lessen jij nodig hebt.

Heb jij faal of rijangst? Dan is Rijschool Kooiman perfect voor al jouw problemen. De rijinstructeurs bij Rijschool Kooiman zijn gespecialiseerd in omgaan met mensen met faal en rijangsten. Er wordt niet alleen tijdens het examen gewerkt aan jouw angsten, maar ook tijdens de opleiding zelf. Ook wordt er erg helder uitgelegd wat je moet doen en wordt er goed opgebouwde feedback gegeven.

Ook als je jouw rijbewijs al hebt, kun je alsnog een zogenaamde ‘Opfris Cursus’ volgen. Deze cursussen zijn ervoor bedoeld om de automobilist weer een veilig gevoel op de weg te geven. Dus als je al een tijdje niet meer hebt autogereden, en je je niet helemaal veilig meer voelt op de snelweg, zijn de Opfris Cursussen perfect voor je.